perjantai 27. elokuuta 2010

Hyvähän se on luvata

Kesän viimeiset päivät ovat meneillään, eikä projekti ole edistynyt tippaakaan viime tammikuusta. Pyörän runko lojuu pölyn peittämänä eteisessä, ja osat ovat missä sattuu. Turha siis luvata mitään. Täytyy yrittää aktivoitua tässä asiassa. 


2 kommenttia:

zeman kirjoitti...

Vihreät ovat maailmaa elintasokaupunkilaisten verovaroin tuetun puoli-ilmainen joukkoliikenteen näkökulmasta katsova liike. Vihreiden kannatus on suurinta kaupungeissa, koska niissä asuu eniten todellisuudesta vieraantuneita ihmisiä, joita vihreiden ehdotukset sähkön hinnan korottamisesta ja yksityisautoilla liikkumisen vaikeuttamisesta eivät haittaa. Maaseudulla vihreitä kannattavat enimmäkseen vanhempiensa varoilla elävät nuoret, joilla ei ole realistista käsitystä asioita.

Vihreät julistavat energia- ja ilmastopoliittisessa ohjelmassaan, että "uusiutuvat energialähteet ovat vähäpäästöisiä, turvallisia, kotimaisia ja työllistäviä". Uusiutuvien energialähteiden käytöllä vihreät tarkoittavat puun polttamista, mikä on kaikkea muuta kuin vähäpäästöistä. Puu tuottaa palaessaan terveydelle vaarallisia pienhiukkasia ja on monin paikoin pahin yksittäinen ilmanlaadun pilaaja. Jos vihreiden visio massiivisesta puun polttamisesta toteutuu, Suomen yläpuolelle leijuu pian samanlainen "smog", joka heikensi aikoinaan Lontoon ja eräiden muiden kaupunkien hengitysilmaa aiheuttaen sairauksia ja ennenaikaisia kuolemia.

Vihreät kannattavat vapaata maahanmuuttoa, koska he haluavat olla todistamassa, kun 500 miljoonan valkoisen, pääasiassa kristittyjen eurooppalaisten, sekaan muuttaa seuraavien vuosikymmenien aikana saman verran tai enemmän afrikkalaisia ja muslimeja. Vihreät haluavat, että Eurooppaa hallitseva valkoinen rotu osoittaa kantavansa vastuunsa siirtomaaisännyyden aikaisesta riistosta ja rikoksista. Koska riisto on ollut suurta, vähempi ei riitä kuin kristillistaustaisen valkoisen rodun vähittäinen sulauttaminen afrikkalaisperäisiin mustiin sekä muslimeihin.

zeman kirjoitti...

Rokken rollia hottes rottes